כתבו עלינו בעיתון

שווה בהחלט להגיע במיוחד

במקום, הנראה כמו קפה שכונתי בסגנון פריזאי לוי מכין את כל התוצרת בעצמו - לחמים עוגות, ריבות. מלבד לחמים מיוחדים ומגוונים ומבחר דנישים מעוררי תיאבון, מי שמגיע למקום בימי שישי יזכה לטעום את ה"קווינגאמן" - מאפה שמרים עם סוכר, שבשבילו שווה בהחלט להגיע במיוחד. האורחים הרבים שפוקדים את המקום הנעים נהנים מאווירה מיוחדת, מעיצוב חם ומסכימים ביניהם שאולי פריז לא כאן, אבל אסף לוי מצליח לקרב אותה, לפחות דרך הקיבה


דרך האוכל
דרך האוכל, 06/09/2015